{ "string": { "Billing": "Rozliczenia", "Subscriptions": "Subskrypcje", "AllPlans": "Wszystkie plany", "ActivePlan": "Aktywny plan", "ResourceUsage": "Użycie zasobów", "DriveSize": "Rozmiar plików", "DriveCount": "Liczba plików", "OfficeSessionsDuration": "Czas spotkań", "OfficeSessionsBandwidth": "Przepustowość spotkań", "OfficeEgressDuration": "Czas nagrywania", "AI": "SI", "TranscriptionTime": "Czas transkrypcji", "TotalTokens": "Razem tokenów", "Tier": "Poziom", "StorageLimit": "{limit} {unit} pamięci", "TrafficLimit": "{limit} {unit} wykorzystania video/audio", "Common": "Wspólny", "CommonDescription": "Dla osób fizycznych i zespołów rozpoczynających pracę z Huly.", "Rare": "Rzadki", "RareDescription": "Dla indywidualnych twórców, freelancerów i mikro-agencji.", "Epic": "Epicki", "EpicDescription": "Dla profesjonalnych firm twórczych i małych firm.", "Legendary": "Legendarny", "LegendaryDescription": "Najlepszy dla dużych firm wielozespołowych, które potrzebują maksymalnych możliwości.", "UnlimitedUsers": "Nieograniczona liczba użytkowników", "UnlimitedObjects": "Nieograniczone obiekty Huly", "ChangePlan": "Zmień poziom", "Subscribe": "Subskrybuj", "Monthly": "Miesięczny", "Active": "Aktywny", "NoActivePlan": "Brak aktywnego poziomu", "SelectPlanToBegin": "Wybierz poziom poniżej, aby zacząć", "SubscriptionEnds": "Do {date}", "SubscriptionRenews": "Następne odnowienie: {date}", "SubscriptionValidUntil": "Ważny do {date}", "ProcessingPayment": "Przetwarzanie płatności...", "Downgrade": "Obniż poziom", "CancelSubscription": "Anuluj subskrypcję", "ConfirmUpgrade": "Podnieść poziom subskrypcji?", "ConfirmDowngrade": "Obniżyć poziom subskrypcji?", "ConfirmCancel": "Anulować subskrypcję?", "UpgradeDescription": "Zostaniesz obciążony kwotą do {amount} dolarów natychmiast. Dokładna kwota zależy od Twojego obecnego okresu rozliczeniowego.", "DowngradeDescription": "Otrzymasz bon do {amount} dolarów za pozostały czas subskrypcji. Obniżenie poziomu wchodzi w życie natychmiast.", "CancelDescription": "Twoja subskrypcja pozostanie aktywna do końca okresu rozliczeniowego.", "UncancelSubscription": "Reaktywuj subskrypcję", "ConfirmUncancel": "Czy chcesz reaktywować subskrypcję?", "UncancelDescription": "Twoja subskrypcja zostanie reaktywowana i będzie kontynuowana od końca bieżącego okresu rozliczeniowego.", "PriceDifference": "Różnica ceny: {amount}", "DialogCancel": "Anuluj", "DialogConfirm": "Potwierdź", "StorageUsage": "Pamięć", "TrafficUsage": "Wykorzystanie video/audio", "Usage": "Użycie", "Of": "z", "UpgradePlan": "Podnieś poziom", "LimitReached": "Limit przestrzeni roboczych osiągnięty, niektóre funkcje mogą być wyłączone. Podnieś poziom, aby przywrócić pełny dostęp.", "RestrictedPlans": "Tylko właściciel przestrzeni roboczej lub menedżer rozliczeń może zmienić plan subskrypcji", "SubscriptionOperationFailed": "Operacja subskrypcji nie powiodła się", "SubscriptionErrorMessage": "Coś poszło nie tak. Spróbuj ponownie lub skontaktuj się z obsługą.", "ClearSelection": "Wyczyść zaznaczenie", "ConfirmDeleteFiles": "Trwale usunąć {count} plików?", "DeleteFilesDescription": "To zwolni {size} i odłączy pliki ze wszystkich miejsc, do których są dołączone. Tej operacji nie można cofnąć.", "DeleteSelected": "Usuń zaznaczone", "DeletingFiles": "Usuwanie {done} z {total} plików…", "FileLocation": "Lokalizacja", "FileModified": "Zmodyfikowany", "FileName": "Nazwa", "FileOwner": "Właściciel", "FileSize": "Rozmiar", "FileType": "Typ", "FileTypeAttachment": "Załącznik", "FileTypeDrive": "Plik dysku", "FilesDeleteFailed": "Nie udało się usunąć {count} plików", "FilesDeleted": "Usunięto {count} plików, zwolniono {freed}", "LargestFiles": "Największe pliki", "LargestFilesDescription": "Pliki zajmujące najwięcej miejsca w tym obszarze roboczym. Usuń pliki, których już nie potrzebujesz, aby zwolnić miejsce.", "LimitExceededRestrictedHint": "Twój obszar roboczy przekracza limity planu. Ulepsz plan, aby przywrócić pełny dostęp.", "LimitExceededRestrictedTitle": "Niektóre funkcje są ograniczone", "LimitExceededWarningHint": "Twój obszar roboczy przekracza limity planu. Niektóre funkcje zostaną ograniczone od {date}, chyba że ulepszysz plan.", "LimitExceededWarningTitle": "Limity przekroczone — ograniczenia od {date}", "LimitsExceededShort": "Limity przekroczone", "LoadMore": "Załaduj więcej", "NoFilesYet": "Brak plików w tym obszarze roboczym.", "Refresh": "Odśwież", "SelectionSummary": "{count} plików · {size} zaznaczonych", "StorageAccessDenied": "Tylko właściciele i opiekunowie obszaru roboczego mogą zarządzać pamięcią.", "StorageOverLimit": "Twój obszar roboczy przekracza limit pamięci planu. Usuń pliki lub ulepsz plan, aby przywrócić pełny dostęp.", "StorageUsageIncludesSystem": "Łączna wartość zawiera pliki systemowe, takie jak awatary i podglądy, które nie są wyświetlane poniżej.", "StorageUsageTab": "Wykorzystanie pamięci", "UnknownLocation": "Plik niezależny", "UpgradePlanCta": "Ulepsz plan", "UploadRestrictedToast": "Przesyłanie plików niedostępne: osiągnięto limit planu obszaru roboczego. Ulepsz plan, aby kontynuować przesyłanie." } }