{
"string": {
"ApplicationLabelChunter": "Rozmowa",
"LeftComment": "zostawił komentarz",
"Channels": "Kanały",
"DirectMessages": "Wiadomości bezpośrednie",
"CreateChannel": "Nowy kanał",
"NewDirectMessage": "Nowa wiadomość bezpośrednia",
"ChannelName": "Nazwa",
"ChannelNamePlaceholder": "Kanał",
"ChannelDescription": "Opis",
"Channel": "Kanał",
"DirectMessage": "Wiadomość bezpośrednia",
"EditUpdate": "Zapisz...",
"EditCancel": "Anuluj",
"Comments": "Komentarze",
"About": "O",
"Members": "Uczestnicy",
"NoMembers": "Brak uczestników",
"MentionedIn": "Wspomniał cię w wiadomości ",
"Mentioned": "Wspomniano",
"ContactInfo": "Informacje kontaktowe",
"Content": "Zawartość",
"Comment": "Komentarz",
"Message": "Wiadomość",
"MessageOn": "Wiadomość na",
"On": "na",
"Reference": "Odnośnik",
"Chat": "Rozmowa",
"In": "W",
"MentionNotification": "Wspomniano",
"Topic": "Temat",
"Thread": "Wątek",
"Threads": "Wątki",
"New": "Nowy",
"MarkUnread": "Oznacz jako nieprzeczytane",
"GetNewReplies": "Powiadamiaj mnie o nowych odpowiedziach",
"TurnOffReplies": "Wyłącz powiadomienia o odpowiedziach",
"PinMessage": "Przypnij wiadomość",
"UnpinMessage": "Odepnij wiadomość",
"Pinned": "Przypięta",
"EditMessage": "Edytuj wiadomość",
"Edited": "edytowana",
"DeleteMessage": "Usuń wiadomość",
"AndYou": "{participants, plural, =0 {Tylko ty} other {i ty}}",
"ShowMoreReplies": "Pokaż {count, plural, =1 {1 odpowiedź} other {# odpowiedzi}} więcej",
"Settings": "Ustawienia",
"ArchiveChannel": "Archiwizuj kanał",
"UnarchiveChannel": "Przywróć kanał z archiwum",
"ArchiveConfirm": "Kiedy zarchiwizujesz kanał, jest on archiwizowany dla wszystkich.
Nikt nie będzie mógł wysyłać wiadomości, ale nadal będą mieli dostęp do historii kanału.
Nadal będziesz mógł znaleźć zawartość kanału poprzez wyszukiwanie.
Zawsze też możesz przywrócić kanał z archiwum w przyszłości, jeśli będzie to potrzebne.\n",
"UnarchiveConfirm": "Czy chcesz przywrócić kanał z archiwum?",
"AddToSaved": "Dodaj do zapisanych",
"RemoveFromSaved": "Usuń z zapisanych",
"EmptySavedHeader": "Dodaj wiadomości, aby wrócić do nich później",
"EmptySavedText": "Zapisz swoje wiadomości na potem. Tylko ty możesz zobaczyć swoje zapisane elementy, więc używaj ich jak chcesz.",
"SharedBy": "Udostępnione przez {name} {time}",
"LeaveChannel": "Opuść kanał",
"ChannelBrowser": "Przeglądarka kanałów",
"Saved": "Zapisane",
"ConvertToPrivate": "Przekształć na kanał prywatny",
"MessagesBrowser": "Przeglądarka wiadomości",
"CreateBy": "Utwórz za pomocą",
"ThreadMessage": "Wiadomość w wątku",
"ChunterBrowser": "Przeglądarka",
"Messages": "Wiadomości",
"NoResults": "Brak wyników",
"CopyLink": "Skopiuj link",
"FilterBacklinks": "Linki zwrotne",
"DM": "Wiadomość bezpośrednia",
"DMNotification": "Dostałeś wiadomość",
"ConfigLabel": "Rozmowa",
"ConfigDescription": "Rozszerzenie do prowadzenia komunikacji tekstowej",
"LastMessage": "Ostatnia wiadomość",
"You": "Ty",
"YouHaveJoinedTheConversation": "Dołączyłeś do rozmowy",
"NoMessages": "Rozpocznij rozmowę",
"DirectNotificationTitle": "{senderName}",
"DirectNotificationBody": "{message}",
"MessageNotificationBody": "{senderName}: {message}",
"AddCommentPlaceholder": "Dodaj komentarz...",
"Reacted": "Zareagował(a)",
"Docs": "Dokumenty",
"NewestFirst": "Najpierw najnowsze",
"ReplyToThread": "Odpowiedz w wątku",
"SentMessage": "Wysłano wiadomość",
"Direct": "Bezpośrednie",
"RepliedToThread": "Odpowiedział(a) w wątku",
"RepliedTo": "odpowiedział na: {message}",
"AllChannels": "Wszystkie kanały",
"AllContacts": "Wszystkie kontakty",
"NewChannel": "Nowy kanał",
"TopicOptional": "Temat (opcjonalnie)",
"Visibility": "Widoczność",
"Public": "Publiczny",
"Private": "Prywatny",
"NewDirectChat": "Nowy czat bezpośredni",
"AddMembers": "Dodaj członków",
"PinnedCount": "{count, plural, =1 {1 przypięta wiadomość} few {# przypięte wiadomości} other {# przypiętych wiadomości}}",
"LoadingHistory": "Wczytywanie historii...",
"UnpinChannels": "Odepnij wszystkie kanały",
"ArchiveActivityConfirmationTitle": "Zarchiwizować wszystkie kanały?",
"ArchiveActivityConfirmationMessage": "Czy na pewno chcesz zarchiwizować wszystkie kanały? Tej operacji nie można cofnąć.",
"CloseConversation": "Zamknij rozmowę",
"Starred": "Ulubione",
"DeleteStarred": "Usuń ulubione",
"StarChannel": "Polub kanał",
"StarConversation": "Polub rozmowę",
"UnstarChannel": "Usuń polubienie kanału",
"UnstarConversation": "Usuń polubienie rozmowy",
"JoinChannelHeader": "Kliknij \"Dołącz\", aby rozpocząć.",
"JoinChannelText": "Po dołączeniu będziesz mógł czytać wszystkie wiadomości i włączyć się w dyskusję.",
"NoMessagesInChannel": "Obecnie nie ma wiadomości",
"SendMessagesInChannel": "Wyślij pierwszą wiadomość, aby rozpocząć rozmowę",
"LatestMessages": "↓ Najnowsze wiadomości",
"Joined": "Dołączył(a)",
"Left": "Opuścił(a)",
"Added": "Zaproszono",
"Removed": "Wyrzucono",
"CreatedChannelOn": "Utworzył ten kanał dnia {date}",
"ChannelMessages": "Wiadomości na kanale",
"JoinChannel": "Dołącz do kanału",
"YouJoinedChannel": "Dołączono Cię do kanału",
"AndMore": "i {count} więcej",
"IsTyping": "{count, plural, =1 {pisze} other {piszą}}...",
"ThreadIn": "wątek w kanale {name}",
"TranslateMessage": "Przetłumacz wiadomość",
"Translate": "Przetłumacz",
"ShowOriginal": "Pokaż oryginał",
"Translating": "Tłumaczenie...",
"StartConversation": "Rozpocznij rozmowę",
"ViewingThreadFromArchivedChannel": "Przeglądasz wątek z zarchiwizowanego kanału",
"ViewingArchivedChannel": "Przeglądasz zarchiwizowany kanał",
"OpenChatInSidebar": "Otwórz czat w panelu bocznym",
"ResolveThread": "Rozwiąż dyskusję",
"NoThreadsYet": "Nie ma jeszcze wątków.",
"SummarizeMessages": "Podsumuj dyskusję"
}
}