Files
4125453b04 i18n(pl): complete Polish translation for billing and contact plugins (#10924)
- billing-assets: add 33 missing Polish translations (file management, storage limits, plan restrictions)
- contact-assets: add missing Timezone translation

Polish translation completeness: 4101/4135 -> 4135/4135 (100%)

Signed-off-by: Toni Nowak <acidkill@users.noreply.github.com>
Co-authored-by: Toni Nowak <acidkill@users.noreply.github.com>
2026-06-29 11:35:33 +07:00

156 lines
6.1 KiB
JSON

{
"string": {
"Apply": "Zastosuj",
"Contacts": "Kontakty",
"Persons": "Osoby",
"Organizations": "Firmy",
"CreatePerson": "Osoba",
"CreateOrganization": "Firma",
"OrganizationNamePlaceholder": "Nazwa firmy",
"OrganizationsNamePlaceholder": "Firmy",
"PersonFirstNamePlaceholder": "Imię",
"PersonLastNamePlaceholder": "Nazwisko",
"PersonLocationPlaceholder": "Lokalizacja",
"PersonsNamePlaceholder": "Folder",
"Name": "Nazwa",
"SelectFolder": "Wybierz folder",
"OrganizationsFolder": "Folder firm",
"PersonsFolder": "Folder osób",
"ContactCreateLabel": "Utwórz kontakt",
"SearchEmployee": "Szukaj pracownika...",
"SearchPerson": "Szukaj osoby...",
"SearchOrganization": "Szukaj firmy...",
"ContactInfo": "Informacje kontaktowe",
"Contact": "Kontakt",
"Location": "Lokalizacja",
"Channel": "Wpis kontaktowy",
"ChannelProvider": "Dostawca kanału",
"Person": "Osoba",
"Organization": "Firma",
"Employee": "Pracownik",
"DeleteEmployee": "Usuń pracownika",
"DeleteEmployeeDescr": "Czy na pewno chcesz usunąć pracownika z przestrzeni roboczej?",
"Value": "Wartość",
"FullDescription": "Pełny opis",
"Phone": "Telefon",
"LinkedIn": "LinkedIn",
"GitHub": "GitHub",
"Twitter": "X",
"Google": "Google",
"Telegram": "Telegram",
"PhonePlaceholder": "+48 555 333 777",
"LinkedInPlaceholder": "https://linkedin.com/in/malyrycerz",
"AtPlaceHolder": "@malyrycerz",
"FacebookPlaceholder": "https://fb.com/malyrycerz",
"Facebook": "Facebook",
"HomepagePlaceholder": "https://malyrycerz.pl",
"Homepage": "Strona główna",
"SocialLinks": "Linki społecznościowe",
"ViewActivity": "Zobacz aktywność",
"PersonAlreadyExists": "Kontakt już istnieje...",
"Status": "Status",
"SetStatus": "Ustaw status",
"ClearStatus": "Wyczyść status",
"SaveStatus": "Zapisz",
"Cancel": "Anuluj",
"StatusDueDate": "Termin",
"NoExpire": "Brak terminu ważności",
"TypeLabel": "Typ",
"StatusDueDateTooltip": "Do {date}",
"CopyToClipboard": "Kopiuj",
"ViewFullProfile": "Zobacz pełny profil",
"Member": "Członek",
"Members": "Członkowie",
"NoMembers": "Brak dodanych członków",
"AddMember": "Dodaj członka",
"KickEmployee": "Wyrzuć pracownika",
"KickEmployeeDescr": "Czy na pewno chcesz wyrzucić pracownika z przestrzeni roboczej? Tej akcji nie można cofnąć",
"ResendInvite": "Wyślij zaproszenie ponownie",
"ResendInviteDescr": "Czy na pewno chcesz wysłać ponownie zaproszenie do tego obszaru roboczego dla tego użytkownika?",
"Email": "E-mail",
"CreateEmployee": "Pracownik",
"Inactive": "Nieaktywny",
"Active": "Aktywny",
"Role": "Rola",
"Birthday": "Urodziny/Imieniny",
"UseImage": "Załączone zdjęcie",
"UseGravatar": "Gravatar",
"UseColor": "Kolor",
"NotSpecified": "Nieokreślony",
"Whatsapp": "Whatsapp",
"WhatsappPlaceholder": "Whatsapp",
"Skype": "Skype",
"SkypePlaceholder": "Skype",
"Profile": "Profil",
"ProfilePlaceholder": "Profil...",
"CurrentEmployee": "Obecny pracownik",
"MergePersons": "Scal kontakty",
"MergePersonsFrom": "Kontakt źródłowy",
"MergePersonsTo": "Kontakt docelowy",
"SelectAvatar": "Wybierz awatar",
"Avatar": "Awatar",
"AvatarProvider": "Dostawca awatara",
"GravatarsManaged": "Gravatar jest wspierany",
"Through": "przez",
"AddMembersHeader": "Dodaj członków do przestrzeni {value}:",
"Assigned": "Przypisany",
"Unassigned": "Nieprzypisany",
"CategoryCurrentUser": "Obecny użytkownik",
"CategoryOther": "Inny",
"NumberMembers": "{count, plural, =0 {brak członków} =1 {1 członek} other {# członków}}",
"Position": "Stanowisko",
"ConfigLabel": "Kontakty",
"ConfigDescription": "Rozszerzenie do przechowywania informacji o wszystkich pracownikach i innych kontaktach.",
"HasMessagesIn": "ma wiadomości w",
"HasNewMessagesIn": "ma nowe wiadomości w",
"Employees": "Pracownicy",
"People": "Ludzie",
"For": "Dla",
"SelectUsers": "Wybierz użytkowników",
"AddGuest": "Dodaj gościa",
"ViewProfile": "Zobacz profil",
"Viber": "Viber",
"ViberPlaceholder": "Viber",
"SocialId": "Identyfikator społecznościowy",
"SocialIds": "Identyfikatory społecznościowe",
"Type": "Typ",
"Confirmed": "Potwierdzony",
"UserProfile": "Profil użytkownika",
"DeactivatedAccount": "Deaktywowane konto",
"LocalTime": "czas lokalny",
"Everyone": "Każdy",
"Here": "Tutaj",
"EveryoneDescription": "Powiadom wszystkich w kanale {title}",
"HereDescription": "Powiadom każdego aktywnego członka w kanale {title}",
"Guest": "Gość",
"Deleted": "Usunięto",
"CannotMerge": "Błąd: Nie można scalić osób dostępnych globalnie",
"AutoTranslation": "Automatyczne tłumaczenie",
"TranslateTo": "Przetłumacz na",
"DontTranslate": "Nie tłumacz",
"SelectLanguage": "Wybierz język",
"SelectLanguages": "Wybierz języki",
"WorkspaceStatusNote": "Status użytkownika",
"WorkspaceStatusUntil": "Pokaż do",
"WorkspaceStatusMenu": "Twój status",
"WorkspaceStatusSetYour": "Ustaw swój status",
"WorkspaceStatusUpdateYour": "Aktualizuj swój status",
"WorkspaceStatusMessage": "Jaki jest twój status?",
"WorkspaceStatusAway": "Nieobecny",
"WorkspaceStatusVacation": "Na urlopie",
"WorkspaceStatusOutSick": "Chory",
"WorkspaceStatusClear": "Wyczyść status",
"WorkspaceStatusSave": "Zapisz",
"WorkspaceStatusQuickPick": "Szybkie statusy",
"WorkspaceStatusComposeHint": "Dodaj krótką notatkę (opcjonalnie)",
"WorkspaceStatusClearUntil": "Wyczyść datę",
"WorkspaceStatusDoNotClear": "Nie czyść statusu",
"WorkspaceStatusIn30Min": "Za 30 minut",
"WorkspaceStatusIn1Hour": "Za 1 godzinę",
"WorkspaceStatusIn4Hours": "Za 4 godziny",
"WorkspaceStatusEndOfDay": "Koniec dnia",
"WorkspaceStatusPickDate": "Wybierz datę",
"HideInactive": "Ukryj nieaktywnych",
"Timezone": "Strefa czasowa"
}
}